V Slovenskom pohári: Dunajská Streda - Ružomberok

V Slovenskom pohári: Dunajská Streda - Ružomberok

Ján SvrčekŠport6.12.2023

Dnes (6. decembra) bolo v Bratislave, na pôde Slovenského futbalového zväzu vyžrebované štvrťfinále Slovnaft Cupu. MFK Ružomberok „dostal“ DAC 1904 Dunajská Streda, pričom výhodu domáceho prostredia bude mať jeho súper.

Čakal som, že žreb bude ku nám žičlivejší a zvlášť som si prial hrať na vlastnom štadióne,“ povedal nám športový manažér ružomberského klubu Milan Bezák, st. „Určite sa však nevzdávame, je to otvorené.“

Tréner mužstva spod Čebraťa Ondřej Smetana žreb bral ako fakt. „V tejto fáze pohára si už ťažko môžete tímy vyberať. Dopadlo to ako dopadlo. Neviem, čo k tomu viac dodať. Hrá sa až na jar. Priznám sa, vopred žrebovanie som dáko neriešil,“ vravel pre náš portál český kouč.

Hracím termínom je 28. február 2023, no ešte predtým sa uskutočnia dohrávky 5. kola: FC Košice – Spartak Trnava a Slovan Bratislava – MŠK Žilina.

Štvrťfinálové dvojice: FK DAC 1904 Dunajská Streda - MFK Ružomberok, ŠK Odeva Lipany - MFK Skalica - ŠK Slovan Bratislava/MŠK Žilina - FK Železiarne Podbrezová, MFK Zemplín Michalovce - FC Košice/FC Spartak Trnava.

Foto: autor. sfz

© 2024 Žijem v Ružomberku Ochrana súkromia