Opäť, ale bez korčúľ, začínajú zaberať budúci mesiac

Opäť, ale bez korčúľ, začínajú zaberať budúci mesiac

Ján SvrčekŠport23.4.2024

Do konca marca na Zimnom štadióne S. Mikitu fičala výroba ľadu. Jeho rozpustením sa aj skončila sezóna 2023/2024 Mestského hokejového klubu Ružomberok. Čo sa týka výsledkov, jednoznačne najvyššie tróni 3. miesto starších žiakov AA (deviatakov), zverencov Patrika Oravca, ktorí v ligovej súťaži, v skupine Stred, pričom viacerí chalani z tohto kolektívu aj výrazne zabodovali v individuálnych štatistikách.

Teraz máme také hluché obdobie, celý mesiac je voľno. Od 1. mája už ale všetky kategórie, vrátane prípraviek začnú letnú prípravu. Jednotlivé tímy sa budú stretávať v areáli zimného štadióna a na Základnej škole Zarevúca, vonku a takisto v telocvični,“ informoval nás manažér MHK Ružomberok Peter Matejka.

Čo sa týka družstiev klub ráta s takým istým rozsahom ako v predchádzajúcej sezóne, čiže s dorastencami, deviatakmi, dvomi celkami mladších žiakov, piatakmi a štvrtákmi. Ešte ale môže dôjsť nejakým hráčskym pohybom. Ťažko momentálne povedať, či niektorí chlapci nám neodídu do iných klubov. Netajím, tri-štyri prípady sú v riešení. Ešte je však predčasné to riešiť,“ vysvetľoval P. Matejka.

Počas leta MHK Ružomberok opäť plánuje zorganizovať aj svoj športový deň. „Samozrejme, chceli by sme mať ako hosťa niektorého nášho známeho hokejistu, reprezentanta,“ dodal P. Matejka a zároveň prezradil, že ambíciou je predstaviť, hlavne klubovej mladi, slovenského hráča z NHL.

Foto: facebook MHK Ružomberok

© 2024 Žijem v Ružomberku Ochrana súkromia