MFK Ružomberok organizuje výjazd na finále Slovnaft Cupu

MFK Ružomberok organizuje výjazd na finále Slovnaft Cupu

Ján SvrčekŠport20.4.2024

V stredu 1. mája 2024 vyvrcholí 55. ročník národnej pohárovej súťaže vo futbale (od roku 2011 s názvom Slovnaft Cup), v ktorom štartovalo rekordných 281 mužstiev, čo bolo o 26 viac ako sezónu predtým, finálovým zápasom v Košiciach. O 15:00 hod. MFK Ružomberok nastúpi proti obhajcovi trofeje Spartaku Trnava.

Ružomberský klub pripravuje pre svojich fanúšikov spoločný výjazd na finále. Cesta do Košíc a naspäť je zdarma, pričom pre účastníkov bude zabezpečené aj občerstvenie.

Podmienkou na účasti na výjazde je kúpa vstupenky na finálový duel do sektorov pre ružomberských fanúšikov (B3 a B4, v prípade väčšieho záujmu, bude daný do predaja aj sektor B2) a záväzná registrácia na príslušnom formulári.

Vstupenky do sektorov pre ružomberských fanúšikov je možné zakúpiť online na https://sfz.maxiticket.sk/ticket/select-event/id/18842?event_hash=9431795

• Záväzná registrácia je na: https://forms.gle/ogS9sEVAkrJascvn7

INFORMÁCIE K PREDAJU VSTUPENIEK

· K online nákupu je potrebná registrácia - vytvorenie konta na web stránke MAXITICKET.SK, (nutné najmä pre doručenie elektronických vstupeniek a komunikáciu so zákazníkom).

· Zápas bude vedený ako rizikový a vstupenky sa budú predávať na krstné meno, priezvisko, dátum narodenia a adresu trvalého bydliska držiteľa, a to bez ohľadu na výber sektoru.

· Na jeden nákup, t. j. na jedného registrovaného užívateľa (zákazníka), bude možné si zakúpiť maximálne 4 vstupenky a ku každej vstupenke je potrebné uviesť údaje držiteľa vstupenky, ktorý sa daného zápasu aj fyzicky zúčastní.

· Mená na vstupenkách nebude možné zmeniť. Taktiež nie je dovolené údaje na vstupenkách prepisovať. Akonáhle budú údaje na vstupenke prepisované, držiteľ takejto vstupenky nemusí byť vpustený na štadión. Údaje na vstupenke musia byť vytlačené priamo zo systému predajcu vstupeniek. Pri nákupe sa zadávajú údaje každého držiteľa vstupenky, ktorý sa priamo zúčastní uvedeného zápasu a nie údaje kupujúceho.

· Pri nákupe zákazník udáva vyššie spomenuté osobné údaje, avšak na vstupenke bude uvedené iba krstné meno a priezvisko držiteľa vstupenky.

· Priamy online nákup vstupeniek, bez možnosti rezervácie. Každý kupujúci musí v nákupnom košíku zaškrtnúť políčko „Súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami”, ako aj „Súhlas dotknutej osoby so spracovaním osobných údajov pre účely zápasu Finále Slovnaft Cupu, dňa 1. 5. 2024”.

• Pokladne na štadióne v deň zápasu nebudú otvorené – predaj bude možný výhradne online až do času výkopu, čiže do 15:00 hod. Potom bude link vypnutý a už nebude možné si vstupenky zakúpiť.

PREDAJ VSTUPENIEK PRE ŠIROKÚ VEREJNOSŤ

Je možný do všetkých sektorov, mimo fanúšikovských táborov, prostredníctvom voľne dostupného linku, ktorý je je zverejnený na oficiálnom webe SFZ ako aj na stránke predajcu t. j. MAXITICKET.SK

CENY VSTUPENIEK

• VIP 100 eur
• 1. kategória 16 eur
• 2. kategória 12 eur
• ZŤP-S + doprovod 2 eurá
• 30% Zľava z ceny vstupenky: deti do 12 rokov (ZŤP), seniori 62+
1. kategória 11 eur
2. kategória 7 eur

Organizačné pokyny, vrátane informácií ohľadom dopravy budú zverejnené v najbližších dňoch.

Foto: MFK Ružomberok, sfz

© 2024 Žijem v Ružomberku Ochrana súkromia