Čaká nás ďalší futbalový bonbónik: MFK Ružomberok - Hajduk Split

Čaká nás ďalší futbalový bonbónik: MFK Ružomberok - Hajduk Split

Ján SvrčekŠport3.8.2024

Víťaz Slovenského pohára MFK Ružomberok sa po vypadnutí s Trabzonsporom v Európskej lige presunul do 3. predkola Európskej konferenčnej ligy, kde si zmeria sily s Hajdukom Split. Chorvátsky tím prešiel cez HB Tórshavn (Faerské ostrovy), keď na svojom ihrisku vyhral 2:0 a vonku remizoval 0:0.

Prvý zápas pod Čebraťom sa hrá 8. augusta o 18:30 hod. a odveta na súperovom ihrisku 15. augusta. Hajduk v uplynulej sezóne v najvyššej domácej súťaži skončil na 3. mieste, za Dinamom Záhreb a HNK Rijeka. Za Split hrajúaj chorvátske futbalové legendy Ivan Perišič a Ivan Rakitič.

Včera (2. augusta) sa začal predaj vstupeniek na zápas Ružomberok – Hajduk v sieti Ticketportal na odkaze https://www.ticketportal.sk/event/MFK-Ruzomberok-HNK-Hajduk-Split . Lístok stojí 20 eur a pre deti do dvanásť rokov, seniorov a aktívne fandiacich fanúšikov v sektore G na východnej tribúne 12 eur.

Vstupenky bude možné zakúpiť si aj na pokladni pri vstupe na A tribúnu ružomberského štadióna v pondelok a utorok (5. a 6. augusta) od 13:00 do 16:00 hod. a tiež 8. augusta pred zápasom.

Foto: MFK Ružomberok

© 2024 Žijem v Ružomberku Ochrana súkromia