Škrie moment výpadku pred prestávkou

Škrie moment výpadku pred prestávkou

Ján SvrčekŠport9.3.2024

Bratislavský Slovan v aktuálnej sezóne Niké ligy našiel jediného premožiteľa (v 7. kole na Žitnom ostrove Dunajskú Stredu - 1:3) a ešte trikrát remizoval. Včera si v Ružomberku pripísal devätnáste víťazstvo v rade (1:0), ale nemusel. Preto bolo mĺkvo v domácej kabíne.

Stretnutie prinieslo dva rozdielne polčasy, v druhom ste si oveľa viac trúfli na obhajcu titulu, čo poviete? - znela naša otázka na kapitána ružomberského mužstva Mareka Zsigmunda.

"O kvalite Slovana je zbytočné hovoriť. V druhej ´polke´ sa však trochu zatiahol, čím nám poskytol viac priestoru. To sme sa snažili využiť, takisto väčšie sebavedomia bolo na našej strane. Len škoda posledných sekúnd prvého polčasu, keď padlo rozhodnutie."

Po prestávke vás zdobila sympatická aktivita smerom dopredu, táto časť stretnutia bola zväčša vo vašej réžii, nemalé pozitívum v súboji s účastníkom Konferenčnej ligy, čo vy na to?

"Je pekné, že sme boli iniciatívnejší, lenže nič z toho nemáme, prehralo sa 0:1."

Do prestávky bolo zase cítiť rešpekt, súhlasíte?

"Ten zo Slovana vždy musíte mať. No skôr to z našej strany bolo mierne bojazlivé. Mali sme kúsok viac pritvrdiť, ukázať bratislavskému mužstvu kam prišlo. Za celý zápas si Slovan vytvoril nejaké pološance, no jedinú čistú a z dal gól."

A doslova do šatne, to musí mrzieť.

"V takomto stretnutí nesmieme stratiť koncentráciu do poslednej sekundy."

Takže značné sklamanie?

"Určite. Nie sme radi, keď prehráme. Aj keď sa, podľa mňa, nemáme za čo hanbiť. Musíme si rozobrať naše chyby, aby najbližší zápas bol lepší, výsledkovo vydarenejší."

Fotio: MFK Ružomberok

© 2024 Žijem v Ružomberku Ochrana súkromia