Druhá prehra ružomberských žien

Druhá prehra ružomberských žien

Ján SvrčekŠport3.3.2024

Včera v 15. kole I. ligy žien futbalistky MFK Ružomberok prehrali v Myjave 1:3. Rovnakým výsledkom sa skončil aj prvý vzájomný duel týchto rivalov v Liptove.

Ružomberské družstvo pred odchodom na "kopanice", k majstrovi z predchádzajúcich dvoch sezón, cestovalo s odhodlaním. Domov sa nechcelo vracať s prázdnymi rukami. Napokon ale šláger kola ružomberským dievčatám nevyšiel podľa predstáv.

"Treba uznať kvalitu súpera, takisto jeho väčšiu skúsenosť, ktorá zavážila, no škoda našich nevyužitých šancí. Bol to vyrovnaný zápas, ktorý sa dal dotiahnuť do remízového konca. V takýchto dueloch zväčša býva úspešnejší tím, ktorý dokáže využiť chyby súpera. Teraz to bola Myjava, ktorej sme aj sami dopomohli k víťazstvu. Druhý domáci gól bol však z čistého ofsajdu, ale na to sa nechcem vyhovárať," vravel tréner ružomberských žien Jaroslav Súkeník.

Ženská Ruža sa na súboj o aktuálnu prvú priečku špeciálne pripravovala, chcela obhajcu titulu zaskočiť. "Vedeli sme, čo hrajú. Známy nám bol aj káder, veď oproti jeseni sa v ňom veľa nezmenilo. Lenže aj tak sme si nedali pozor. Veľká škoda. Zápas mohol iba dopadnúť. Ideme však ďalej. Napokon v nadstavbe sa s Myjavou ešte dvakrát stretneme," pripojil J. Súkeník

So konca základnej časti I. ligy žien ešte zostávajú tri kolá potom sa tabuľka rozdelí na dve päťky.

Foto: MFK Ružomberok

© 2024 Žijem v Ružomberku Ochrana súkromia